Τρόποι Αποστολής

1. Παράδοση από τo Delivery Point της εταιρείας μας Easy Buy Μαρούσι - Μελίσσια - Λεωφ. Πεντέλης 31  (ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΧΑΡΤΗ)

Το EasyBuy εξυπηρετεί το καταναλωτικό κοινό για παραλαβή πώληση προϊόντων και για παραλαβές/αποστολές συσκευών - service και τεχνική υποστήριξη (υπολογιστών, παιχνιδομηχανών, κινητών τηλεφώνων, tablets, gadgets κ.α.) προς τεχνική υποστήριξη, επισκευή, κοστολόγηση, έλεγχο, συντήρηση, ανταλλαγή.

Προτείνουμε σαν τον καλύτερο, οικονομικότερο και γρηγορότερο τρόπο παραγγελίας την παραγγελία μέσω internet - διαδικτύου στην ιστοσελίδα μας. Επίσης σαν καλύτερο τρόπο επικοινωνίας τηλεφωνικά στο ☏ 210 619 9661. Πάντα να προηγείται επιβεβαίωση μέσω email ή τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο. 

Ωράριο Λειτουργίας (Εργάσιμες ημέρες και ώρες) : Δευτ - Παρα 10:00 - 19:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! 
 Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του και θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας.

 


2. Παράδοση με Courier - ταχυμεταφορές με χρήση των υπηρεσιών της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS COURIER. (Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με τον προορισμό και τη χρονική περίοδο. Σε εποχές υψηλού φόρτου όπως Εορταστική περίοδο Χριστουγέννων - Πάσχα, η χρονική περίοδος διαφοροποιείται, οι πελάτες θα ενημερώνονται για τον ακριβή χρόνο παράδοσης).

  • Για παραγγελίες που το βάρος τους είναι έως 10kg, τα έξοδα αποστολής είναι 5,90 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
  • Εάν επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση της υπηρεσίας.
  • Τα προϊόντα μεταφέρονται ασφαλισμένα για λογαριασμό του πελάτη υπό ευθύνη της εταιρείας ταχυμεταφορών. 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών και εξυπηρέτησης πελατών για την ενημέρωση σας.

 


ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

  • Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο σας το παραδίδουμε εντός μίας - τριών εργάσιμων ημερών ανάλογα με τον τόπο - προορισμό παραλαβής σας, με ταχυμεταφορές courier, για πολύ απομακρυσμένες - δυσπρόσιτες περιοχές ίσως χρειαστεί 1-3 ημέρες επιπλέον. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του.
  • Εάν έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο τότε πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων του EasyBuy για την ημερομηνία παράδοσης - αποστολής ή αλλαγής του με κάποιο παραπλήσιο προϊόν.

    ΠΡΟΣΟΧΗ !! Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας.

  • Το EasyBuy μεταπωλεί απο Ελληνικές και Ευρωπαικές αντιπροσωπείες, κάθε εβδομάδα, προιόντα από γνωστούς και μεγάλους κατασκευαστές για οτιδήποτε έχει σχέση με προϊόντα για το σπίτι, προϊόντα περιποίησης, gadgets, προϊόντα τεχνολογίας, καθώς και αξεσουάρ - περιφερειακά με μόνο σκοπό να προσφέρει σε όλους τους πελάτες μας αξιόλογα προϊόντα σε πολύ χαμηλή τιμή. Τα προιόντα μας και οι υπηρεσίες μας προσπαθούμε να έχουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς με μοναδικό σκοπό οι πελάτες μας να απολαμβάνουν πάντα την πιο χαμηλή τιμή της αγοράς. Αν κάποιο προιόν από αυτά το βρίσκετε κάπου αλλού φτηνότερα, καλέστε μας για να προσπαθήσουμε (εφόσον είναι εφικτό) να σας κάνουμε καλύτερη τιμή.