Επιστροφές Προϊόντων

Θέλεις να επιστρέψεις κάτι; Ακολούθησε τα 3 απλά βηματα!

 

Είμαστε στην διάθεσή σου για οποιαδήποτε βοήθεια στο 21 0619 9661 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 - 19:00)

  1. Καλέστε μας στο 21 0619 9661 ή στείλτε μας email στο [email protected] και ενημερώστε μας γραπτώς για την επιστροφή του προϊόντος.
  2. Συσκευάζετε το δέμα με ασφάλεια και μη ξεχάσετε να συμπεριλάβετε τη φόρμα επιστροφής (έχοντας  συμπληρώσει τα στοιχεία που απαιτούνται).
  3. Επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το υποκατάστημα της εταιρίας Courier που επιθυμείτε για να περάσουν να παραλάβουν από τον χώρο σας το δέμα ή επισκεφτείτε το κατάστημα της περιοχής σας και παραδώστε το εκεί. Σε περίπτωση που πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν παρακαλούμε αποστείλετε το προϊόν πίσω σε εμάς με την εταιρία που σας το παρέδωσε (ACS ή Γενική Ταχυδρομική).

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ: Λεωφόρος Πεντέλης 31, Μελίσσια, 15127

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!

  • Αλλαγές σε προϊόντα γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής και ΜΟΝΟ αν δεν έχει ανοιχτεί η εργοστασιακή συσκευασία. Τα έξοδα των μεταφορικών επιβαρύνουν τον καταναλωτή.
  • Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό πρέπει να επιστραφεί εντός 14 εργάσιμων ημερών και τα έξοδα μεταφορικών είναι δωρεάν.

Σημείωση 1: Όταν πρόκειται για αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος, μόλις το παραλάβουμε το παραδίδουμε στον προμηθευτή μας ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και να προβούμε στην αντικατάσταση ή την επισκευή του προϊόντος. Εφόσον ολοκληρωθεί η προηγούμενη διαδικασία, γίνεται εκ νέου η αποστολή σε εσάς.

Σημείωση 2: Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε άμεση αγορά άλλου προϊόντος, μπορεί να δημιουργηθεί πιστωτικό κουπόνι που θα το χρησιμοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας ή να προβούμε σε επιστροφή χρημάτων. Τα χρήματα θα επιστραφούν είτε σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εσείς, είτε στο μέσο με το οποίο έχετε πληρώσει την παραγγελία σας (πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή Paypal). Σε όλους τους παραπάνω τρόπους επιστροφής χρημάτων,0 εκτός του Paypal, τα χρήματα θα φανούν στον λογαριασμό σας εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται σε ήδη ένδυσης και σε προϊόντα που είναι χρησιμοποιημένα και έχουν υποστηστεί κάποια ζημιά με δική σας ευθύνη.